In Den Bosch tijdens een infoavond kwam er iemand langs die slecht geslapen had omdat haar hond bang was van bliksem. Ze besloot haar hond te halen en ik heb deze een Reconnective Healing gegeven. De hond bleef stil voor me staan terwijk ik bezig was.
Na afloop vroeg de bazin zich af hoe we het ter plekke konden testen. Omdat ik foto's aan het maken was die avond bedacht ze ineens dat de hond ook bang was voor de flits van het fototoestel en dat hij al reageerde als ze thuis het fototoestel pakte!
Ik heb toen mijn toestel gepakt en ben weer foto's gaan maken, eerst wat verder af, van achteren en opzij en uiteindelijk ben ik recht voor hem gaan zitten en maakte frontaal een foto. Hij bleef rustig voor me staan!


Klankschaal massage
Ik wilde je heel hartelijk bedanken voor de massage van gisteren! Was echt super, je zal het niet geloven maar heb nog steeds geen pijn in mijn rug/knieen, echt een wonder! Zeker een aanrader voor iedereen... En hoop je dan ook met regelmaat terug te zien voor de massage via klankschalen.
Groetjes ClaudiaJe was een goede leraar. Dean
Bedankt. Michelle
Doran, ik vond het fijn dat je naar mij luisterde! Dank je wel. Rick
Ik heb het leuk gevonden! Bedankt Matthias
Dag Doran! Het was erg fijn om van jou te leren! Lisa
Hoi Doran, Bedankt voor de mooie samenwerking. We hebben ons schouder aan schouder ingezet om ‘ons groepje’ weerbaarder te maken. Bedankt voor je inzet en inbreng. Dorien


Feel free, be free - Doran Adriaansen