Regressie- re´ncarnatietherapie
We kunnen in ons leven last hebben van trauma's. Trauma's lopen we altijd op in het verleden, of dat nu 5 minuten geleden is, jaren gelden, in onze jeugd of bij de geboorte of nog eerder. Als we in dit leven gaan kijken dan spreken we van regressie, gaan we nog verder terug spreken we van re´ncarnatie. Trauma's, problemen vinden hun oorsprong in onverwerkte ervaringen. Al je ervaringen zijn namelijk in je onderbewustzijn opgeslagen.
In de therapie sporen we deze ervaringen waar je last van hebt op om deze vervolgens zo te herbeleven dat inzicht in en verwerking plaatsvindt. Verwerking betekent dat de symptomen verdwijnen en natuurlijke levenskracht terugkeert.

Re´ncarnatietherapie werkt met een lichte trance, te vergelijken met een staat van verhoogde concentratie, meditatie of dagdromen. De ervaring leert dat je niet in re´ncarnatie hoeft te 'geloven' om toch baat bij de therapie te hebben.


Geinspireerd door Wim Tettero heb ik enkele jaren geleden toch mijn hart gevolgd en ben ik een opleiding tot re´ncarnatietherapeut gaan volgen.
Nu ben ik gediplomeerd regressie / re´ncarnatietherapeut. U kunt bij mij terecht voor als u wilt ontdekken wat u bezig houdt en waar u ongemak van ondervindt.
Na een intake gaan we tijdens sessies op zoek naar de oorsprong van wat u dwars zit, per sessie van 1,5 tot 2 uur betaald u Ç 100,=. Voor mensen die finaciŰel wat moeilijk zitten is prijs in overleg mogelijk.

Feel free, be freeFeel free, be free - Doran Adriaansen